Wij doen mee aan Nij Talint Orkest Waadhoeke!

Home/Nieuws/Wij doen mee aan Nij Talint Orkest Waadhoeke!

Wij doen mee aan Nij Talint Orkest Waadhoeke!

Ontdek het plezier van samen muziek maken 

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! 

In de gemeente Waadhoeke starten na de zomer twee Nij Talint Orkesten, in Franeker en St. Annaparochie. Nij Talint Orkest is een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Brassband Halleluja sluit zich aan bij het project in St. Annaparochie.

In St. Annaparochie is de eerste repetitie op zaterdag 14 oktober. Het belooft een bijzondere repetitie te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek. Daarna neemt Eric Roelofsen in St. Annaparochie het stokje over. 

Voor dit project werken de muziekverenigingen Advendo Franeker, Burdine St. Annaparochie, De Bazuin Tzummarum, Concordia Wjelsryp, DSG Waadhoeke, Halleluja Menaam, Kunst en Genoegen Dronryp, Ons Genoegen Marsum, Sternse Slotlanders, Stedelijk Muziekcorps Harmonie Franeker en Seewyn Kunsteducatie samen. 

Doch ek mei!  

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert. 

De verenigingen zorgen voor instrumenten en lessenaars. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 2.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby! 

Wat je moet weten 

Nij Talint Orkest Waadhoeke St. Annaparochie 

  • Startdatum: zaterdag 14 oktober 2023, 15.30 uur 
  • Vervolg: iedere week op de zaterdagmiddag 
  • Tijd: 15.30  – 17.30 uur 
  • Locatie: Ons Huis, Beuckelaerstraat 2 in St. Annaparochie 
  • Kosten: € 100,- per persoon voor het hele project 

Voor aanmelden, vragen en informatie:  
Marianne Zijlstra-Hoek, telnr. 0644196146 e-mail beheer@seewyn.nl
Anna Geesje Bakker, e-mail brassband-halleluja@live.nl

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.