Update januari 2021

Home/Nieuws/Update januari 2021

Update januari 2021

OPBRENGST RABO CLUBSUPPORT         
We willen iedereen die op ons gestemd heeft tijdens de Rabobank ClubSupport ontzettend bedanken. Tussen 5 en 25 oktober kon iedereen een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete club of vereniging. En dat is massaal gedaan, want het heeft ons namelijk een fantastisch bedrag opgeleverd van maar liefst €690,-! We hopen hiermee goede kledingkasten te kunnen aanschaffen voor onze uniformen en drinkflessen te kopen mét ons logo, zodat wij tijdens optredens goed voor de dag kunnen komen.

REPETEREN IN AANGEPASTE VORM
Een groot deel van oktober en november hebben we helaas niet kunnen repeteren. Het bestuur heeft samen met de leden destijds de afweging gemaakt om niet te repeteren gezien de toename van besmettingen. Bovendien werden niet veel later extra maatregelen aangekondigd, waardoor repeteren sowieso niet mogelijk was. Na de persconferentie van 17 november heeft het bestuur opnieuw een afweging gemaakt over het vervolgen van de repetities. Het begon bij ons allemaal namelijk wel weer aardig te kriebelen… Volgens de richtlijnen en het protocol van het KNMO was het weer toegestaan om met maximaal 30 personen in de binnenruimte te musiceren. Het bestuur vond het echter nog niet verantwoord om met de hele band te repeteren. Vanaf 24 november zijn we daarom weer in kleinere secties gaan repeteren, uiteraard met alle geldende maatregelen en protocollen in acht nemend. Helaas hebben we op 14 december opnieuw moeten besluiten om alle activiteiten stil te leggen.

SFEERVOLLE VESPERDIENST      
Eind november begonnen we weer enthousiast met repetities in kleine secties. Net op tijd voor de vesperdienst van zondagavond 6 december. De dienst stond in het teken van het loven van de Heer. Gebaseerd op de naam van onze brassband en op het muziekstuk ‘Variations on Laudate Dominum’. In de tijd van Advent, de tijd van bezinning, is juist het loven van de Heer bijzonder. Onze dirigent Ido maakte hiervoor een aantal prachtige muzikale bewerkingen. En met de mooie woorden van Aaltje Dijkstra werd het een sfeervolle dienst. Terugluisteren kan via www.kerkomroep.nl

GEZOND & MUZIKAAL 2021
Normaal gesproken is de kerstperiode een drukke tijd voor de Hallelujanen. Helaas zat een muzikale invulling er deze keer niet in. We hopen dit jaar weer snel te kunnen repeteren, want gemist wordt het zeker. Voor nu wensen we iedereen een heel gezond en gelukkig 2021. Pas goed op elkaar en hopelijk tot snel!

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.