Terug op het oude nest

Home/Nieuws/Terug op het oude nest

Terug op het oude nest

Dinsdag 18 augustus zijn we gestart met het nieuwe seizoen. Op basis van alle strikte maatregelen en protocollen konden we eindelijk weer los! En dat op een bekende plek…

Zoals je je kunt voorstellen, is het een grote uitdaging om een geschikte ruimte te vinden waar alle muzikanten op 2 meter van elkaar kunnen zitten. In Menaam zijn weinig van deze grote ruimtes beschikbaar. Toch hebben we een ruimte weten te vinden, namelijk de grote zaal van De Weme! Tot juli 2014 was dit onze vaste thuisbasis. Ook al was het lang geleden, het voelde weer als thuis. Tegenwoordig is in De Weme de huisartsenpraktijk gevestigd, maar de grote zaal wordt niet gebruikt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 1 september bespreken we of dit onze vaste thuisbasis weer kan worden.

UPDATE VOOR ONZE DONATEURS
Vanwege de Coronacrisis hebben wij de jaarlijkse donaties nog niet opgehaald bij onze donateurs. Wij vinden het niet passend en veilig om bij de deuren langs te gaan om contant geld op te halen. Wij willen je daarom vragen om jouw donatie deze keer aan ons over te maken. Alle donateurs worden hierover geïnformeerd met een brief. Je kunt er ook voor kiezen om je donatie vanaf volgend jaar af te laten schrijven met een automatische, doorlopende incasso. Dat is handig voor jou én voor ons, want zo hoeven we niet met contant geld in de weer. Ook donateur worden? Dat kan door je hier aan te melden!

MUZIEK BIJ JOU THUIS
Door alle maatregelen kan het rustig en stil om jullie heen zijn. Regelmatig delen we een muzikale video op onze Facebook pagina. Ook zijn er veel optredens te vinden op YouTube. Zoek maar eens op Brassband Halleluja.

AGENDA
Welke activiteiten en concerten dit jaar kunnen plaatsvinden, is nog niet bekend. De Algemene Ledenvergadering is gepland op dinsdag 1 september. Op 15 november hopen wij een Najaarsconcert met medewerking van Adri de Boer te organiseren. Houd onze agenda en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.