TaLenteNconcert op zondag 26 maart

Home/Nieuws/TaLenteNconcert op zondag 26 maart

TaLenteNconcert op zondag 26 maart

Alle spotlights zijn gericht op de muzikale talenten van Brassband Halleluja! Zondag 26 maart organiseren we ons jaarlijkse Lenteconcert. Dit keer vol solistische optredens. Om 15.30 uur begint het concert in Nij Statelân Menaam. De entree is gratis.

Solisten
Het Lenteconcert staat dit jaar in het teken van talenten. Een groot aantal solisten uit de brassband laten hun muzikale talenten horen: van cornet tot bas. Onder leiding van Ido Gerard Kempenaar weten de solisten het maximale uit zichzelf te halen. Zoals een vrolijke solo op klokkenspel, en een bijzondere Noorse alt solo waarbij het ook op de zangkunsten van de brassband aankomt.

Concourswinaar
Naast solistisch werk spelen we ook andere werken. Waaronder Pennine Moors van Darrol Barry. Mede hiermee behaalden wij op het Concertconcours in Drachten 87,08 punten, een eerste prijs met recht op promotie. En we werden met het hoogste puntenaantal van die dag ook concourswinnaar.

Toeterbearen
Natuurlijk mag het jongste talent van Menaam niet ontbreken. Daarom verzorgt ook jeugdorkest de Toerbearen een optreden. Het orkest staat onder leiding van Johan Postma en is ontstaan uit een samenwerking tussen Brassband Halleluja en Fanfare Constantia.

Gratis entree
We verwelkomen jullie graag tijdens het TaLenteNconcert in Nij Statelân Menaam op zondag 26 maart. De entree is gratis. Kom op tijd, want vol is vol!

Alle info op een rij

  • Zondag 26 maart om 15.30 uur
  • Gratis entree
  • Nij Statelân Menaam
  • Muzikale leiding: Ido Gerard Kempenaar
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.