Succesvolle snertactie & eerste optredens 2019

Home/Nieuws/Succesvolle snertactie & eerste optredens 2019

Succesvolle snertactie & eerste optredens 2019

Het nieuwe jaar zijn we traditiegetrouw begonnen met de Snertactie. Ook mochten we in januari een paar keer optreden. Bij een trouwdienst in Marrum en de Aftrapbijeenkomst van het MFA in Menaam.

Succesvolle snertactie
Op zaterdag 19 januari zijn we samen met CMH Menaam langs de deuren in Menaam gegaan om de snert van DeJe Catering te verkopen. Alle snert is verkocht, bedankt daarvoor en geniet ervan!

Optredens in januari
Vrijdag 25 januari mochten we onze medewerking verlenen aan de trouwdienst van Tjalling Boersma en Renate Rütter in Marrum. Het echtpaar had ons eerder horen spelen en was zo enthousiast dat ze ons vroegen voor de muzikale begeleiding van hun trouwdienst. Een hele eer!

Zaterdag 26 januari waren we samen met Fanfare Constantia te horen bij de Aftrapbijeenkomst van het MFA in Menaam. CMH Menaam zorgde voor een rondgang door het dorp.

Muzikanten gezocht
Wil jij spelen bij één van de leukste en gezelligste brassbands van Friesland? Dat kan! We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op bas, trombone en cornet. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam.

Altijd op de hoogte
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Halleluja nieuws? Volg ons dan ook op Facebook of op Instagram.

Agenda

  • Zondag 10 maart – Lenteconcert
  • Dinsdag 19 maart – Algemene ledenvergadering
  • Zaterdag 25 mei – 62ste Muziekfestival Schiermonnikoog
  • Zaterdag 15 juni – Surventobrass in Surhuisterveen
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.