Succesvol Jubileumconcert

Home/Nieuws/Succesvol Jubileumconcert

Succesvol Jubileumconcert

De afgelopen maanden stonden in het teken van de voorbereiding op het Jubileumconcert ter ere van ons 130-jarig bestaan. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover!

Zaterdagavond was de PKN van Menaam goed gevuld met enthousiast publiek. De Halleluja-fans hebben kunnen genieten van een gevarieerd programma van hoog niveau met onder andere koraalbewerkingen en up-tempo muziek. Tijdens het concert werden jubilarissen Grietje Bakker (25 jaar muzikant) en Aaltje Dijkstra (61 jaar muzikant) in het zonnetje gezet. Ook stonden onze jongste muzikale talenten in de schijnwerpers.

EJ Bouma Fotografie

Sopraanzangeres Melissa van Voorst verleende haar medewerking aan ons concert en wist bezoekers te raken met haar zang. Ze zong onder andere bewerkingen van Händel en Dvořák. Met het prachtige nummer ‘I Shall Love But Thee’ sloten we het concert af. We willen alle donateurs, genodigden en bezoekers bedanken voor hun komst.

EJ Bouma Fotografie

Ons Jubileumconcert is overigens niet aan de aandacht van de media ontsnapt. De afgelopen weken is er veel aandacht geweest voor ons concert. Er zijn onder andere artikelen geplaatst in Friesch Dagblad en Van Wad Tot Stad. Ook Omrop Fryslân besteedde in het liveprogramma ‘Op en út’ aandacht aan ons jubileumconcert.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze sponsoren die dit concert mogelijk hebben gemaakt:

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.