Start ambitieus seizoen 2018/2019

Home/Nieuws/Start ambitieus seizoen 2018/2019
  • Staldienst Zweins 2017

Start ambitieus seizoen 2018/2019

Dinsdag 4 september gaan we van start met het nieuwe seizoen! Alle Hallelujanen keren weer helemaal uitgerust terug van vakantie voor een reeks mooie concerten en uitdagingen. Wil jij dit ook meemaken? Lees dan snel verder, want we zoeken nog muzikanten. 

Staldienst Zweins
Zondag 16 september verzorgen een aantal Hallelujanen de muzikale omlijsting tijdens de Staldienst bij de familie Fokkema in Zweins, aan de Hoofdweg 26. De dienst tussen de strobalen en boerderijdieren begint om 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

NBK
Vrijdag 26 oktober doen wij mee aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK). In de 4e divisie voeren wij het verplichte werk Second Suite in F uit. In een bus reizen we af naar TivoliVredenburg in Utrecht. In 2019 hopen we de stap te maken naar de 3e divisie.

Studieweekend & try-out concert
Ter voorbereiding op het NBK gaan wij ook dit jaar op studieweekend. In het weekend van 6 en 7 oktober zijn de Hallelujanen te vinden in Kollumerpomp. Zaterdag 13 oktober doen we mee aan de try-out in De Skans in Gorredijk. Dit try-out concert wordt georganiseerd door de Spijkerpakkenband. In totaal doen er maar liefst 10 bands mee. Brassband Halleluja zal waarschijnlijk rond 20.00 uur optreden. Zodra de definitieve tijd bekend is, laten we dit weten via onze website en social media. Aanvang is om 18.00 uur en de entree is gratis.

Muzikanten gezocht
Wil jij spelen bij één van de leukste en gezelligste brassbands van Friesland? Dat kan! We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op bas, trombone en cornet. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam. Meer informatie over lid worden vind je hier.

Agenda

  • Dinsdag 4 september – Eerste repetitie seizoen 2018/2019
  • Zondag 16 september – Staldienst Zweins
  • Zaterdag 6 & zondag 7 oktober – Studieweekend Kollumerpomp
  • Zaterdag 13 oktober – Try-out concert De Skans Gorredijk
  • Vrijdag 26 oktober – NBK Utrecht
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.