Rabobank Clubkas Campagne 2018

Home/Nieuws/Rabobank Clubkas Campagne 2018
  • Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Ook dit jaar doen we mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Zonder instrumenten geen muziek. Daarom willen we investeren in klein slagwerk. Zoals een koebel, shakers en bekkens.

Leden van de Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland ontvangen eind maart een persoonlijke uitnodiging met een persoonlijke stemcode om te stemmen. Je kan stemmen van woensdag 28 maart tot en met vrijdag 6 april. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. Breng daarom jouw stem uit op Brassband Halleluja!

Dankzij de Rabobank Clubkas Campagne in 2017 konden we een nieuwe lessenaar voor de dirigent aanschaffen. Jouw stem is dus heel waardevol!

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018
De Poiesz Jeugd Sponsor Actie zit er bijna op. De Toeterbearen hebben nog een week de tijd om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Deze munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Doe de munten die je ontvangt in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Menaam. We willen iedereen alvast bedanken voor de steun en hopen op een mooie opbrengst voor onze allerjongste muzikanten!

Solisten- en Jeugdorkesten festival
Op zaterdag 7 april staat het jaarlijkse solisten- en jeugdorkesten festival van de federatie van (voormalig) Menameradiel weer op het programma. Deze vindt dit jaar plaats in Boksum. Op deze dag kunnen alle jeugdleden laten horen wat voor muzikaal talent ze in huis hebben. Ook jij bent welkom om te komen luisteren!

Muzikanten gezocht
Wij zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten op cornet, bes- of es-bas! Ben jij of ken jij dé muzikant die wil spelen bij de allerleukste en gezelligste brassband van Friesland? Kom dan eens met ons mee repeteren om te kijken of onze vereniging iets voor jou is!

Ons A-orkest komt uit in de vierde divisie en repeteert iedere dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur in Nij Statelân Menaam. We hebben een goed instrument voor je beschikbaar. Stuur een mailtje naar info@hallelujamenaam.nl als je meer wilt weten.

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.