Rabobank Clubkas Campagne 2017: stem op Halleluja!

Home/Nieuws/Rabobank Clubkas Campagne 2017: stem op Halleluja!

Rabobank Clubkas Campagne 2017: stem op Halleluja!

Ook dit jaar doen we mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 29 maart en vrijdag 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage!

Zonder instrumenten geen muziek
Daarom willen we investeren in nieuwe instrumenten. Een bes-bas en een klokkenspel zijn aan vervanging toe. Hier willen we de opbrengst voor gebruiken.

Dankzij de Rabobank Clubkas Campagne in 2016 konden we nieuwe dempers voor de cornetten aanschaffen. Jouw stem is dus heel waardevol!

Zo breng jij je stem uit
Het is voor Brassband Halleluja belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor nieuwe instrumenten. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie én vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Alleen voor leden van de Rabobank
Dit kan alleen als je lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kun je onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ opzoeken of je al lid bent. Het lidmaatschap is helemaal gratis.

Leden van de Rabobank ontvangen op vrijdag 24 maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/lnwf.

Kom in actie!
Stem mee van 29 maart tot en met 7 april en help onze club bij het realiseren van de aanschaf van nieuwe instrumenten. Alvast bedankt voor je steun!

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.