Rabo ClubSupport 2023

Home/Nieuws/Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

Brassband Halleluja doet weer mee aan Rabo ClubSupport! Van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september kan er gestemd worden op Brassband Halleluja tijdens de Rabo ClubSupport. Door je stem uit te brengen, draag jij je steentje bij aan onze vereniging. Elke stem is geld waard!

Ons doel
Wij doen sinds lange tijd weer mee aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) in Utrecht! We hopen hier uiteraard een mooie prestatie neer te zetten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom organiseren wij in oktober een studieweekend zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden. De bijdrage vanuit Rabo ClubSupport kunnen wij goed gebruiken voor de onkosten van dit studieweekend.

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen op ons is alleen mogelijk voor leden van Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland. Je kunt stemmen door in te loggen in de Rabobank-app of op de website van de Rabobank. Als je bent ingelogd, ga je naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Lid worden is geheel kosteloos en is zo geregeld. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/ en stem vanaf 4 september mee!

Meer informatie
Meer weten? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.