Rabo ClubSupport 2022

Home/Nieuws/Rabo ClubSupport 2022

Rabo ClubSupport 2022

Brassband Halleluja doet weer mee aan Rabo ClubSupport! Van maandag 5 september tot en met dinsdag 27 september kan er gestemd worden op Brassband Halleluja tijdens de Rabo ClubSupport. Door je stem uit te brengen, draag jij je steentje bij aan onze vereniging. Elke stem is geld waard!

Ons doel
Op zaterdag 12 november vieren wij ons 130-jarig bestaan! Tijdens een spetterend jubileumconcert moeten wij natuurlijk goed in de kleren zitten. Het volledige uniform van onze heren is inmiddels aan vervanging toe. Voor de dames zijn nieuw ‘Halleluja-blauwe’ accessoires nodig. Jouw steun kunnen wij daarbij goed gebruiken!

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen op ons is alleen mogelijk voor leden van Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland. Je kunt stemmen door in te loggen in de Rabobank-app of op de website van de Rabobank. Als je bent ingelogd, ga je naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Lid worden is geheel kosteloos en is zo geregeld. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/ en stem vanaf 5 september mee!

Meer informatie
Meer weten? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.