Rabo Clubsupport 2021

Home/Nieuws/Rabo Clubsupport 2021

Rabo Clubsupport 2021

Brassband Halleluja doet weer mee aan Rabo ClubSupport! Van maandag 4 oktober tot maandag 25 oktober kan er gestemd worden op Brassband Halleluja tijdens de Rabo ClubSupport. Door je stem uit te brengen, draag jij je steentje bij aan onze vereniging. Elke stem is geld waard!

Ons doel
We willen Menamers graag vermaken en laten genieten van onze mooie muziek. Een goed instrument is daarbij onmisbaar. Dit jaar willen we daarom investeren in nieuwe instrumenten. Zo staat de aanschaf van een nieuwe esbas op de planning. Laat dit nou net één van de grootste instrumenten zijn, dus een behoorlijke investering voor ons als kleine vereniging.

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen op ons is alleen mogelijk voor leden van Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland. Je kunt stemmen door in te loggen in de Rabobank-app of op de website van de Rabobank. Als je bent ingelogd, ga je naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Lid worden is geheel kosteloos en is zo geregeld. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/ en stem vanaf 4 oktober mee!

Meer informatie
Meer weten? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.