Rabo ClubSupport 2020

Home/Nieuws/Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport 2020

Brassband Halleluja doet mee aan Rabo ClubSupport 2020! Van maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober kan er gestemd worden op Brassband Halleluja tijdens de Rabo ClubSupport. Door je stem uit te brengen, draag jij je steentje bij aan onze vereniging. Elke stem is geld waard!

Ons doel
Tijdens de optredens moeten wij natuurlijk goed voor de dag komen. Vorig jaar heeft onze vereniging geïnvesteerd in nieuwe uniformen. Nu ontbreekt het, mede door een verhuizing naar een andere repetitielocatie, aan een goede kast om deze uniformen in op te bergen. Daarnaast maakt het blazen op een instrument nogal dorstig. Al die verschillende flesjes/bidons op een podium ogen wat rommelig. We willen daarom investeren in mooie ‘Halleluja blauwe’ drinkflesjes met ons logo.

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen op ons is alleen mogelijk voor leden van Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland. Je kunt stemmen door in te loggen in de Rabobank-app of op de website van de Rabobank. Als je bent ingelogd, ga je naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Lid worden is geheel kosteloos en is zo geregeld. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/particulieren/leden/ en stem vanaf 5 oktober mee!

Meer informatie
Meer weten? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.