Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018

Home/Nieuws/Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018

Maandag 12 februari gaat de 13de Poiesz Jeugd Sponsor Actie van start! Ook dit jaar doet jeugdorkest De Toeterbearen mee. Steun onze jongste muzikale talenten van 12 februari t/m 8 april. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!

Jeugd Sponsor Munten
Spaar de komende weken Jeugd Sponsor Munten voor onze club. Deze munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten.Doe de munten die je ontvangt in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Menaam.

Actieweek met Paas tompoucen 
Er zijn wekelijks superveel Jeugd Sponsor Munten te verdienen bij speciale aanbiedingen! Zaterdag 31 maart komen De Toeterbearen zelf in actie in de Poiesz supermarkt van Menaam. We verkopen dan de allerlekkerste Paas tompoucen, natuurlijk voor een extra aantrekkelijke prijs en met extra munten.

Online stemactie voor waardebonnen
Stem ook op De Toeterbearen via de Facebookpagina van Poiesz supermarkten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost. Als je stemt, maak je bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Stemmen kan vanaf 12 februari.

Sponsorgeld voor de jeugd
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van De Toeterbearen, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.