Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2017

Home/Nieuws/Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2017

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2017

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie is weer van start gegaan! Steun de Toeterbearen van 6 februari t/m 2 april. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!

Doe de munten die je ontvangt in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Menaam. Daarnaast kun je ook stemmen op Jeugdorkest de Toeterbearen via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa-stemactie. Dan maak je elke week kans op 1 van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. €100. Alvast bedankt voor jullie steun!

Ta- Lente- n- concert
Ons Lenteconcert staat dit jaar in het teken van talenten! Een groot aantal solisten uit de brassband laten hun muzikale talenten horen: van cornet tot bas.

Het jongste talent van Menaam mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom verzorgt ook jeugdorkest de Toerbearen een optreden.

Het concert is op zondag 26 maart in Nij Statelân en begint om 15.30 uur. De toegang is gratis.

Snertactie
Het is inmiddels een traditie aan het begin van het jaar: de snertactie! Ook dit jaar zijn de leden van Brassband Halleluja en CMH Menaldum op pad geweest om de snert van DeJe Catering & Events aan de deur te verkopen.

Dit heeft voor ons korps een fantastisch bedrag van €428,86 opgeleverd. Wij willen iedereen ontzettend bedanken die ons heeft gesteund tijdens de snertactie!

Een stukje geschiedenis…
Brassband Halleluja bestaat dit jaar 125 jaar! Dit vieren we tijdens het Jubileumconcert op 4 november. De komende periode nemen we jullie mee in de geschiedenis van onze vereniging:

Eén van de oudste verenigingen
Halleluja is één van de oudste muziekverenigingen in Friesland en Nederland. Het begon allemaal met het opsturen van 8 instrumenten uit Amsterdam. Geleverd door dhr. H. Hampe in oktober 1892. Ook de handleidingen werden meegestuurd, waarmee de beginnende muzikanten ‘inlichtingen kunnen bekomen over de wijze van bespeling’.

De kosten voor de borg van deze instrumenten waren toentertijd 187 gulden. Dit bedrag werd in jaarlijkse termijnen van 40 gulden afgelost totdat de schuld was afgedaan.

Agenda

  • Zondag 26 maart – Lenteconcert
  • Zaterdag 20 mei – Afscheidsconcert Federatie Menameradiel
  • Zaterdag 4 november – Jubileumconcert
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.