Nederlandse Brassband Kampioenschappen 2018

Home/Nieuws/Nederlandse Brassband Kampioenschappen 2018

Nederlandse Brassband Kampioenschappen 2018

Vrijdag 26 oktober is het dan eindelijk zover: de Nederlandse Brassband Kampioenschappen 2018! Na een intensieve voorbereiding betreden wij het podium in TivoliVredenburg in Utrecht om in de 4e divisie ‘Second Suite in F Major’ van Gustav Holst te spelen. Dit doen wij in een sterk deelnemersveld bestaande uit 9 andere brassbands.

Ten tijde van dit schrijven is de uitslag nog niet bekend. Deze is na 26 oktober te vinden op onze website en social media. Wij kijken, ongeacht de uitslag, terug op een mooie periode van voorbereiding en zijn trots op ons optreden!

Lijstcollecte
Ook dit jaar komen de Hallelujanen in november bij jullie aan de deur voor de lijstcollecte. Als muziekvereniging willen we blijven groeien: muzikaal en met opleidingen voor jonge muzikanten. En natuurlijk willen wij als korps goed voor de dag komen tijdens concerten, kerkdiensten, concoursen en festivals. Daar hebben wij jouw steun bij nodig. We willen iedereen dan ook alvast bedanken voor de bijdrage!

Kerst vol koper
Na de Nederlandse kampioenschappen wordt de kerstmuziek weer uit de kast getrokken. Wij gaan ons voorbereiden op een kerstconcert in Nij Statelân op zondagmiddag 16 december. Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over het concert lees je in de volgende editie en vind je binnenkort op onze website. Daarnaast begeleiden wij zondag 23 december de Vesperdienst in de PKN Menaam.

Altijd op de hoogte
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Halleluja nieuws? Volg ons dan ook op Facebook of op Instagram.

Agenda

  • Vrijdag 26 oktober – NBK Utrecht
  • Zondag 16 december – Kerstconcert Nij Statelân
  • Zondag 23 december – Begeleiding Vesperdienst PKN Menaam

De meest actuele agenda vind je ook altijd op onze website!

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.