Muzikanten gezocht!

Home/Nieuws/Muzikanten gezocht!

Muzikanten gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten op de bes- of es-bas! Ben jij of ken jij dé muzikant die wil spelen bij de allerleukste en gezelligste brassband van Friesland? Kom dan eens met ons mee repeteren om te kijken of onze vereniging iets voor jou is!

Bes en/of Es Bassist gezocht
Ons A-orkest komt uit in de vierde divisie en repeteert iedere dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur in Nij Statelân Menaam. We hebben een goed instrument voor je beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze website of stuur een mailtje naar info@hallelujamenaam.nl als je meer wilt weten.

Snertactie
Zaterdag 27 januari zijn de leden van Brassband Halleluja en CMH Menaam in Menaam langs de deuren gegaan om verse snert te verkopen. De snert werd ook dit jaar gemaakt door DeJe Catering. We willen iedereen bedanken voor hun steun!

Primeur: Gerrit Breteler en Halleluja on tour
Dit jaar gaan wij samen met zanger Gerrit Breteler, pianist Peter van der Zwaag en een koor on tour door heel Friesland! In navolging op het geslaagde Jubileumconcert ter ere van ons 125-jarig bestaan presenteren wij in 2018 een unieke concertreeks. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws, het tourschema en de kaartverkoop.

Agenda

  • Zaterdag 3 februari – Federatiefestival Bitgummole
  • Dinsdag 20 februari – Algemene ledenvergadering
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.