Word lid

Home/Word lid

Ben je muzikaal en lijkt het je leuk om te spelen bij Brassband Halleluja? Dan ben je van harte welkom! Beginnend of gevorderd, jong of oud: iedereen kan kennis maken met onze vereniging. Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19:30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam. Of bezoek een van onze concerten of optredens.

Het A-orkest
Het A-orkest komt uit in de 4de divisie. We doen mee aan NBK’s, (bonds)concoursen en federatie festivals. Daarnaast organiseren wij jaarlijks ook concerten en optredens.

We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op cornet en bas. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je natuurlijk ook welkom!

Jeugdorkest
Ben je jong en beginnend muzikant? Begin bij het jeugdorkest van Halleluja! Hier doe jij je eerste korps ervaring op en leer je de fijne kneepjes van het muziek maken. Een instrument krijg je in bruikleen van het korps. Heb je genoeg ervaring opgedaan? Dan stroom je door naar het A-orkest.

Muziekles
Bij ons is het ook mogelijk om muziekles te volgen voor blaasinstrumenten en slagwerk. Met onze docenten ga je aan de slag om je HaFaBra-diploma’s te behalen. Lestijden worden in overleg met jou afgestemd.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul het formulier in of kom langs bij 1 van onze repetities of optredens.

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Welk instrument speel je of wil je bespelen?

Stel hier je vraag of opmerking

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de Privacy Policy