Lenteconcert: Hollandse middag

Home/Nieuws/Lenteconcert: Hollandse middag

Lenteconcert: Hollandse middag

Dit jaar staat ons Lenteconcert in het teken van Hollandse toppers! Zondag 10 maart passeren bekende hits van Nederlandse artiesten en series de revue. Jouw kennis wordt hierbij ook op de proef gesteld. Kun jij alle hits feilloos meezingen? Of zet jij de polonaise als eerste in?

In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Dit oer-Hollandse concert is ‘s middags in het restaurant van Nij Statelân Menaam. De toegang is gratis. Graag tot dan!

MUZIEKFESTIVAL SCHIERMONNIKOOG
Na het Lenteconcert richten wij ons op het 62ste Muziekfestival op Schiermonnikoog. Wij betreden op zaterdag 25 mei het podium. Aan dit festival doen 60 muziekverenigingen en koren vanuit het hele land mee. Hier gaan wij Toccata Festiva van Jan van der Roost uitvoeren. Met dit derde divisie werk bereiden wij ons voor op de doorstroom naar de derde divisie later dit jaar. Tijdens het festival is alles gratis toegankelijk. Het programma en de tijden volgen.

MUZIKANTEN GEZOCHT
Wil jij spelen bij één van de leukste en gezelligste brassbands van Friesland? Dat kan! We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op bas, trombone en cornet. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam.

AGENDA

  • Zondag 10 maart – Lenteconcert
  • Dinsdag 19 maart – Algemene ledenvergadering
  • Zaterdag 25 mei – 62ste Muziekfestival Schiermonnikoog
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.