Lenteconcert 2022

Home/Nieuws/Lenteconcert 2022

Lenteconcert 2022

LENTECONCERT MET ADRI DE BOER

Zondag 6 maart nodigen we je van harte uit voor ons Lenteconcert! Het wordt een gezellige middag vol muziek en zang, want Adri de Boer is er ook bij.

De Friese troubadour neemt je mee in onderwerpen uit het dagelijks leven: liefde, ruzie, natuur, dieren, seizoenen, gemis, pake en beppe… In 1998, 2001 en 2021 won hij het Liet zangfestival met het beste, originele lied in het Fries. Inmiddels heeft hij een groot oeuvre opgebouwd en weet hij zijn publiek op een indrukwekkende manier te raken. Alle liedjes zijn met passie geschreven en worden ook zo gezongen.

Als brassband begeleiden we Adri bij nummers als Altyd Underweis, Soan en De Friezen. Ook brengt Adri solo een aantal nummers ten gehore. Daarnaast hebben we als brassband veel nieuwe muziek toegevoegd aan ons repertoire.

Het concert start om 15:30 uur in de PKN Menaam. Inloop vanaf 15:00 uur. Entree is gratis en reserveren is niet nodig. Graag tot zondag 6 maart!

NB. We houden ons te allen tijde aan de geldende maatregelen van de overheid. Tijdens dit evenement gelden er geen maatregelen. Ga voor meer informatie naar de website van de Rijksoverheid.

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.