Kerst vol koper

Home/Nieuws/Kerst vol koper

Kerst vol koper

Zondagmiddag 16 december organiseerden wij een sfeervol Kerstconcert in het restaurant van Nij Statelân. Het publiek kon genieten van bekende kerstklassiekers én nieuwe nummers, zoals filmmuziek van The Polar Express.

Ook speelden we een deel uit Second Suite in F. Het verplichte werk van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen waarmee we dit jaar Nederlands Kampioen werden. Bedankt voor jullie komst!

Verder zorgden wij zondag 23 december voor de muzikale begeleiding van de Vesperdienst in de PKN Menaam. Daarnaast speelden we de afgelopen periode populaire kerst hits bij Rob’s Tuincentrum, Orxmastate en Nij Statelân in Menaam. Het was voor ons dus echt een kerst vol koper!

Blik op 2019
In 2019 staan er al een aantal mooie activiteiten op het programma. Zondag 10 maart organiseren wij ons jaarlijkse Lenteconcert. Zaterdag 25 mei treden we op tijdens het festival op Schiermonnikoog. En 15 juni betreden wij het podium in Surhuisterveen tijdens Surventobrass, een unieke combinatie van muziek en entertainment. Genoeg om naar uit te kijken!

Snertactie
Het nieuwe jaar starten we traditiegetrouw met de Snertactie! Op zaterdag 19 januari gaan de leden van Brassband Halleluja en CMH Menaam langs de deuren in Menaam om snert te verkopen. De overheerlijke snert wordt ook dit jaar weer gemaakt door DeJe Catering.

Voor nu wensen we iedereen een fijne jaarwisseling en een 2019 vol muziek!

Agenda

  • Zaterdag 19 januari – Snertactie
  • Zondag 10 maart – Lenteconcert
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.