Jubileumweekend: 125 jaar Brassband Halleluja

Home/Nieuws/Jubileumweekend: 125 jaar Brassband Halleluja

Jubileumweekend: 125 jaar Brassband Halleluja

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover: Brassband Halleluja viert haar 125-jarig jubileum! Het weekend van 3, 4 en 5 november staat volledig in het teken van onze verjaardag.

Ter voorbereiding op dit weekend zijn we op 14 en 15 oktober op studieweekend geweest naar Appelscha. Een geslaagd weekend met veel muziek en gezelligheid. Voor een optimaal resultaat hebben we de laatste repetities gehouden in De Weme. Bijzonder om weer even terug te zijn op ons oude plekje.

Vrijdag 3 november stond in het teken van opbouwen in de verbouwde PKN van Menaam én de generale repetitie. Het hoogtepunt van ons Jubileumweekend is natuurlijk het Jubileumconcert op zaterdag 4 november om 19.30 uur. Samen met zanger Gerrit Breteler en pianist Peter van der Zwaag.

Zondag 5 november begeleiden we de Jubileumdienst in de PKN. Vanaf 9.45 uur is iedereen welkom in de kerk. Om 10.30 uur start de dienst. Het is een speciale dienst waarin de verbouwing van de kerk én ons jubileum centraal staan. Het thema van de dienst is Psalmen 31 vers 4: “U bent mijn rots, mijn vesting, u zult mijn gids zijn, mij leiden, tot eer van uw naam.”

Jubileumlijstcollecte

Ook dit jaar zijn de Hallelujanen bij jullie aan de deur geweest met de jaarlijkse lijstcollecte. Deze collecte stond in het teken van ons Jubileumjaar. We willen iedereen bedanken voor hun steun en bijdrage!

Vooruitblik

Na het Jubileum richten we ons op de voorbereidingen voor de Kerstnachtdienst waar wij onze muzikale medewerking aan verlenen.

Altijd op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Halleluja nieuws? Volg ons nu ook op Instagram via @brassbandhalleluja.

Agenda

  • Zondag 24 december – Begeleiden Kerstnachtdienst PKN Menaam
  • Maandag 25 december – Begeleiden kerkdienst Eerste Kerstdag PKN Menaam
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.