Hollandse middag tijdens Lenteconcert

Home/Nieuws/Hollandse middag tijdens Lenteconcert

Hollandse middag tijdens Lenteconcert

Dit jaar stond ons Lenteconcert in het teken van oer-Hollandse muziek. Bekende hits van Nederlandse artiesten en tv-series passeerden in een goedgevulde zaal de revue. Er werd fanatiek meegezongen en mee geraden met de tv quiz.

Tijdens het concert werden twee leden compleet verrast met hun jubilea. Wilma Kempenaar-Okkema ontving een zilveren speldje voor haar 25-jarig jubileum en Oane Bakker ontving een gouden speldje voor zijn 50-jarig jubileum. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal en we hopen nog heel lang van jullie muzikale enthousiasme te mogen genieten. We kijken terug op een geslaagde middag en bedanken iedereen voor hun komst!

ALGEMENE LEDENVERGADERING
Dinsdag 19 maart was de Algemene Ledenvergadering in Nij Statelân. Meine Oegema werd uitgeroepen tot Hallelujaan van het jaar. Ook hebben we Daniël Steendam in het zonnetje gezet die na maar liefst 12 jaar afscheid nam van het bestuur. Via deze weg nogmaals dank voor het vele werk dat je hebt verzet!

RABOBANK CLUBKASCAMPAGNE
Ook dit jaar doen wij mee aan de Rabobank Clubkascampagne. We hopen hiermee een bijdrage op te halen voor nieuwe marsboekjes en harpjes. Zo kunnen we tijdens serenades en optochten goed voor de dag komen. Leden van Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Dit kan van woensdag 27 maart tot en met zondag 7 april. Breng jouw stem in die periode uit op Brassband Halleluja!

ORANJEVERLOTING
In april komen de leden van Brassband Halleluja bij jullie aan de deur voor de Oranjeverloting. Ook dit jaar maak je kans op mooie prijzen. Voor maar 2 euro heb je al een lot. De trekking vindt op dinsdag 30 april plaats in Nij Statelân.

MUZIKANTEN GEZOCHT
Wil jij spelen bij één van de leukste en gezelligste brassbands van Friesland? Dat kan! We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op bas, trombone en cornet. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam.

AGENDA

  • Zaterdag 25 mei – 62ste Muziekfestival Schiermonnikoog
  • Dinsdag 18 juni – Optreden Recreatiecentrum de Eikenhof in Paasloo
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.