Halleluja in concert bij De Eikenhof

Home/Nieuws/Halleluja in concert bij De Eikenhof
  • Brassband Halleluja in Concert bij Recreatiecentrum De Eikenhof

Halleluja in concert bij De Eikenhof

Dinsdag 12 juni genieten van een mooi concert? Dat kan! Brassband Halleluja geeft een optreden bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Voor de 3de keer op rij presenteren we een programma vol met de allermooiste muziek!

Het is inmiddels een traditie: een concert tijdens één van de fietsweken bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Ook dit jaar is Halleluja van de partij! We nemen je mee op reis en gaan onder andere naar Fryslân, Amsterdam en de Schotse Hooglanden. Vanaf 19.30 uur mag de polonaise ingezet worden. Iedereen is welkom op het terras van De Eikenhof aan de Paasloërweg 12 in Paasloo. De entree is gratis.

Dorpsfeest Menaam
Donderdag 5 juli doet Brassband Halleluja samen met Constantia Menaam en CMH mee aan het openingsconcert van het dorpsfeest. We gaan optreden met de muzikale duizendpoot Folkert Hans. De opening vindt plaats op de ijsbaan in Menaam en begint om 20.30 uur. Lang zitten we niet stil, want op vrijdag en zaterdag zijn we te zien en te horen tijdens de optocht door het dorp. Net stinne, mar hinne!

Uitslag Oranjeverloting
Dinsdagavond 1 mei hebben we tijdens onze repetitie de trekking van de Oranjeverloting 2018 gehad. Bijna alle loten waren verkocht, waarvoor jullie dank! Ook willen wij alle bedrijven bedanken voor hun sponsoring. Dit jaar mochten we weer prachtige prijzen weggeven. En voor de winnaars: van harte gefeliciteerd! De uitslag bekijk je hier en in de juni editie van Menaam yn ‘t Ljocht. We willen jullie hartelijk danken voor jullie steun!

Agenda

  • Dinsdag 12 juni – Optreden Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo
  • Zondag 19 juni – Begeleiding kerkdienst & optreden in Buitenpost
  • Donderdag 5 juli – Concert opening dorpsfeest Menaam
  • Vrijdag 6 juli & zaterdag 7 juli – Optocht dorpsfeest Menaam
  • Dinsdag 17 juli – Afsluiting seizoen 2017/2018
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.