Halleluja in actie

Home/Nieuws/Halleluja in actie

Halleluja in actie

Rabobank Clubkas Campagne
Ook dit jaar doen we mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen van woensdag 29 maart tot en met vrijdag 7 april stemmen op hun favoriete clubs. Ieder lid krijgt een persoonlijke stemcode toegestuurd en mag 5 stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.

Zonder instrumenten geen muziek
Daarom willen we investeren in nieuwe instrumenten. Een bes-bas en een klokkenspel zijn aan vervanging toe. Hier willen we de opbrengst voor gebruiken. Dankzij de Rabobank Clubkas Campagne in 2016 konden we nieuwe dempers voor de cornetten aanschaffen. Jullie stem is dus heel waardevol!

Online Anjeractie
Dit jaar doet Halleluja ook mee aan de online Anjeractie! Eind 2013 hebben we geïnvesteerd in nieuwe outfits. Een deel hiervan is inmiddels weer aan vervanging toe. Denk aan nieuwe t-shirts, hemdjes en accessoires.

Met kleding maak je een eerste indruk en is mede het visitekaartje waarmee je op het podium zit. Daarom vragen we jullie om onze verenging te steunen. Alleen zo kunnen wij de komende jaren weer vooruit.

Iedere bijdrage helpt! Doneren kan via de website van de Anjeractie.

Een stukje geschiedenis…
Brassband Halleluja bestaat dit jaar 125 jaar! Dit vieren we tijdens het Jubileumconcert op 4 november. De komende periode nemen we jullie mee in de geschiedenis van onze vereniging:

De naam ‘Halleluja’
Halleluja betekent Loof de Heer. Op verschillende plekken in de bijbel wordt er gesproken over muziek maken en naar muziek luisteren, en hoe belangrijk dat is voor mensen en wat het betekenen kan.

Denk aan David die probeerde om Saul rustig te krijgen met muziek. Of hoe men voor de ark danste en muziek maakte toen deze weer terug kwam. We denken ook aan Jubal die aan het begin van de bijbel al wordt gezien als de vader van de muziek.

Agenda

  • Zaterdag 20 mei – Afscheidsconcert Federatie Menameradiel
  • Zaterdag 4 november – Jubileumconcert
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.