Halleluja in actie

Home/Nieuws/Halleluja in actie
  • TaLenteNConcert 2017

Halleluja in actie

De 13de Poiesz Jeugd Sponsor Actie is van start gegaan! Ook dit jaar doet jeugdorkest De Toeterbearen mee. Steun onze jongste muzikale talenten tot en met 8 april. Dat is winst voor ons én euro’s voordeel voor jou!

Jeugd Sponsor Munten sparen
Spaar de komende weken Jeugd Sponsor Munten voor onze club. Deze munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Doe de munten die je ontvangt in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Menaam.

Actieweek met Paas tompoucen
Er zijn wekelijks superveel Jeugd Sponsor Munten te verdienen bij speciale aanbiedingen. Zaterdag 31 maart komen De Toeterbearen zelf in actie in de Poiesz supermarkt van Menaam. We verkopen dan de allerlekkerste Paas tompoucen. Natuurlijk voor een extra aantrekkelijke prijs en met extra munten.

Online stemactie voor waardebonnen
Stem ook online op De Toeterbearen via www.poiesz-supermarkten.nl/toolkit/jsa-stemactie. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra. Dat is natuurlijk een enorme boost. Als je stemt, maak je bovendien kans op Poiesz waardebonnen.

Opbrengst snertactie
Het is inmiddels een traditie aan het begin van het jaar: de snertactie! Ook dit jaar zijn wij samen met de leden van CMH Menaldum op pad geweest om de snert van DeJe Catering & Events te verkopen. Dit heeft voor ons korps een fantastisch bedrag van €423,77 opgeleverd. Bedankt daarvoor!

Word donateur
In de afgelopen periode hebben de Hallelujanen de jaarlijkse bijdrage opgehaald bij haar donateurs. Al jarenlang hebben wij een groep trouwe donateurs die onze muziekvereniging financieel ondersteunt. Wij zijn hier heel erg blij mee!

Als muziekvereniging willen we blijven groeien: muzikaal én met opleidingen voor jonge muzikanten. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Als vereniging kunnen wij niet zonder donateurs. Jullie maken het mogelijk:

  • Om te blijven werken met een professionele dirigent en muziekdocenten
  • Muziekprojecten op de basisschool uit te voeren
  • Te investeren in instrumenten, muziek en kleding

Ook donateur worden? Vul hier het formulier in!

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.