Feestelijke afsluiting seizoen

Home/Nieuws/Feestelijke afsluiting seizoen
  • Dorpsfeest 2018

Feestelijke afsluiting seizoen

Het is inmiddels een traditie: een concert tijdens één van de fietsweken bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Ook dit jaar was Halleluja van de partij.

We namen de luisteraars mee op reis en gingen onder andere naar Fryslân, Amsterdam en de Schotse Hooglanden. In de pauze kon iedereen genieten van Swietbek: een speciale zoete likeur gemaakt door Kees Jan Kempenaar, broer van onze dirigent Ido Gerard Kempenaar. Zowel Swietbek als de muziek vielen in de smaak!

Dorpsfeest Menaam
Donderdag 5 juli deden we samen met Constantia Menaam en CMH mee aan het openingsconcert van het dorpsfeest in Menaam. We traden op met Folkert-Hans. Met zang, trompet en saxofoon zorgde hij ervoor dat de opening uniek en onvergetelijk was!

Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli waren we te zien én te horen tijdens de optocht met een mooie kar. Gemaakt door onze bassist Gerben van der Kooi. Dit keer was het thema “Kinst better blaze as smoke!”.

Toekomstmuziek
Na het dorpsfeest richten wij onze pijlen op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) in Utrecht. Vrijdag 26 oktober doen wij mee in de 4e divisie waar wij het verplichte werk Second Suite in F uitvoeren.

Ter voorbereiding op het NBK gaan we 6 en 7 oktober op studieweekend naar Kollumeroord. In 2019 hopen wij door te stromen naar de 3e divisie.

Muzikanten gezocht
Wil jij spelen bij één van de leukste en gezelligste brassbands van Friesland? Dat kan! We zijn vooral op zoek naar muzikanten die ons versterken op bas, trombone en cornet. Bespeel je een ander instrument? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Kom een keer langs tijdens een repetitie op een dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Nij Statelân Menaam. Of bezoek één van onze concerten of optredens. Hier vind je meer informatie over lid worden.

Agenda

  • Dinsdag 17 juli – Afsluiting seizoen 2017/2018
  • Dinsdag 4 september – Eerste repetitie seizoen 2018/2019
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.