Einde van een fantastisch seizoen

Home/Nieuws/Einde van een fantastisch seizoen

Einde van een fantastisch seizoen

Optredens in juni
De afgelopen maand hadden we een goedgevuld programma. Dinsdag 13 juni gaven we een feestelijk concert op het terras van Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo. Zondag 4 juni mochten we de prachtige doopdienst begeleidden van Grietynke Leejanne Stok. Ook gaven we een serenade bij de familie Hoekstra in Menaam ter ere van hun 50-jarig huwelijk.

Afsluiting van het seizoen
Zondag 2 juli begeleiden we de oecumenische viering in Dronryp. Deze viering, die om 9.30 uur begint, vindt plaats in het theater van het iepenloftspul. We staan stil bij woorden van Jezus over levend water. Dinsdag 18 juli staat onze slotavond met barbecue op het programma.

Jubileumconcert
Tussen de optredens door is de jubileumcommissie volop bezig met de organisatie van het Jubileumconcert ter ere van ons 125-jarig bestaan. Het programma is zo goed als rond, de artiest is geboekt en het studieweekend in Appelscha is gepland!

Vier 125 jaar Brassband Halleluja met ons mee
Een groots Jubileumconcert organiseren kunnen wij niet zonder jouw steun, daarom zoeken wij sponsoren. Om het gemakkelijk te maken, hebben we 3 unieke sponsorpakketten samengesteld. Deze pakketten bekijk je hier.

Wil je meedoen, heb je vragen over de mogelijkheden of wil je Halleluja op een andere manier steunen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@hallelujamenaam.nl. Samen maken we er een fantastisch Jubileumconcert van!

Uitreiking cheque Rabobank Clubkas Campagne
Dit jaar is er tijdens de Rabobank Clubkas Campagne weer volop op Halleluja gestemd. Dit leverde ons een bedrag op van €369,60! Dinsdag 27 juni mochten wij tijdens een feestelijke uitreiking de cheque ophalen bij de Rabobank in Franeker. Nogmaals bedankt voor jullie steun! Wil je volgend jaar ook stemmen? Word dan nu alvast gratis lid van de Rabobank. Dit kan heel eenvoudig via de website van de Rabobank.

Agenda

  • Dinsdag 18 juli – Slotavond
  • Dinsdag 5 september – Eerste repetitie nieuwe seizoen
  • Zondag 10 september – Begeleiding staldienst in Zweins
  • Zaterdag 4 november – Jubileumconcert
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.