Afsluiting schoolproject & optredens

Home/Nieuws/Afsluiting schoolproject & optredens

Afsluiting schoolproject & optredens

Afronding schoolproject Eben Haëzer
We hechten veel waarde aan het opleiden van jeugd. Daarom organiseren wij jaarlijks het schoolproject op de Eben Haëzer in Menaam. Op 11 mei werd het schoolproject van dit jaar afgesloten met een concert. Alle topmuzikanten kregen een mooi diploma mee naar huis!

Us Eenhoorn Slotakkoard
Zaterdagavond 20 mei stond in het teken van de afscheidstonen van Menameradiel. Samen met acht andere muziekverenigingen hebben we een prachtig concert mogen geven op de ijsbaan in Menaam. Dit deden we samen met Piter Wilkens, Tetsje van der Kooi, Janneke Brakels en de Menaemer Feintsjes. Ook speelden we de première van het muziekstuk Transition. Speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd door Feike van Tuinen.

Halleluja on tour: concert in Paasloo
Dinsdag 13 juni om 19.30 uur geven we een concert bij Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo, in het kader van de Fietsweek. Nadat de campinggasten hebben genoten van een diner verzorgen wij een gezellig optreden op het terras. Uiteraard is iedereen van harte welkom!

Oecumenische viering in Dronryp
Zondag 2 juli is er een oecumenische viering die uitgaat van de OOMD: Oecumenisch Overlegorgaan Menaldum Dronrijp. Deze viering, die om 9.30 uur begint, vindt plaat in het theater van het Iepen Loftspul aan de Haven in Dronryp. Het thema van dienst sluit aan bij het toneelstuk Manon dat tijdens het Iepen Loftspul wordt gespeeld. Water speelt daarin een belangrijke rol. Tijdens de dienst staan we stil bij woorden van Jezus over ‘levend water’ (Joh.7: 37-38).

Agenda

  • Dinsdag 13 juni – Optreden Recreatiecentrum De Eikenhof Paasloo
  • Zondag 2 juli – Muzikale begeleiding kerkdienst Dronryp
  • Zaterdag 4 november – Jubileumconcert
Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.