Afscheidstonen Menameradiel

Home/Nieuws/Afscheidstonen Menameradiel

Afscheidstonen Menameradiel

Met het Us “Eenhoorn” Slotakkoard op 20 mei
Wy wolle ús ôfskied net samar foarby gean litte!

Nog één keer als vanouds samen een bijzonder muzikaal moment markeren. Maar liefst 9 muziekverenigingen, waaronder Brassband Halleluja, en verschillende gastartiesten doen mee aan het Us “Eenhoorn” Slotakkoard. Zaterdagavond 20 mei op de ijsbaan in Menaam.

Onder leiding van dirigenten Gatse Hylkema en Christine van der Bijl maken de gemeente en de muziekverenigingen een laatste buiging naar elkaar. Komst ek? Het concert begint om 19.30 uur.

Groots afscheidsconcert
De ‘afscheidstonen’ van Us Jier pakken groots uit. Ongeveer 185 muzikanten uit Menameradiel verzorgen het afscheidsconcert samen met Piter Wilkens, Tetsje van der Kooi, Janneke Brakels en de Menaemer Feintsjes. We toveren de ijsbaan in Menaam om in een concertlocatie waar het voor iedereen gezellig vertoeven is.

Première Transition
Feike van Tuinen uit Berltsum componeerde in opdracht van de gemeente het muziekstuk Transition. Muziek die alle veranderingen in de gemeente van de afgelopen 450 jaar weergeeft. Transition gaat deze avond in première, een bijzonder moment!

Aanvang: 19.30 uur, terrein open om 19.00 uur
Waar: IJsbaan | Graldasingel/Orxmasingel Menaam
Parkeren: Lopend of op de fiets welkom bij de ijsbaan. Auto’s parkeren op parkeerterrein Sportcomplex Schatzenburg Menaam of Moolnersrak (zwaaiplaats, Poiesz, gemeentekantoor Menaam). Onze pendelbusjes brengen u heen en terug.

Meer informatie op Facebook UsJier2017.

De toegang is gratis, een drankje voor eigen rekening. Het terrein is geschikt voor iedereen!

Na afloop kan er nog gepraat en geborreld worden.

Categories: Nieuws|0 Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.